Vahva osaaminen kiinteistösijoittamisessa.

Taaleri oli ensimmäisten joukossa tuodessaan markkinoille asuntorahastoja ja myös ensimmäisiä, joka on tehnyt niistä sijoittajatavoitteet ylittäneitä irtautumisia myymällä kohteet uusille omistajille. Taalerin asuntorahasto-osaaminen on poikkeuksellista, sillä kohteet ovat pääosin itse kehitettyjä, tarjoten oikeat puitteet laadukkaaseen vuokra-asumiseen sekä tuottavaa irtautumista ajatellen.

Vakaata tuottoa ja hyvä tapa hajauttaa

Vaihtoehtoisten sijoituskohteiden vähentyessä ja yleisen markkinariskin kasvaessa kiinteistöt tarjoavat vakaata ja pitkäaikaista tuottoa. Myös korkotason lasku, rahoitusmahdollisuuksien monipuolistuminen ja kiinteistöomaisuuden konkreettisuus lisäävät kiinteistömarkkinan kiinnostavuutta.

Asuntorahasto IV

Taaleri Asuntorahasto IV perustettiin tammikuussa 2011. Rahastoon kerättiin sijoitussitoumuksia noin 0,5 miljoonaa euroa alle 10 sijoittajalta. Rahasto rakennutti oman pääoman ohella velkarahoitusta käyttäen Raumalle asunto-osakeyhtiön, jonka asunnot vuokrattiin. Talon vuokrausaste on ollut erinomainen sen valmistumisesta asti. 

Rahasto on suljettu eikä siihen oteta enää uusia sijoittajia.

Salkunhoitajat

Anna  Kulkki

Anna Kulkki

Päällikkö, Kiinteistövarainhoito
Helsinki
+358 40 351 8536
Jan Hellman

Jan Hellman

Sijoituspäällikkö
Helsinki
+358 44 544 4445