15.01.2020

 AerialTAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     15.1.2020 KLO 9.00

TAALERI VAHVISTAA KIINTEISTÖLIIKETOIMINTAANSA OSTAMALLA 30 PROSENTTIA SEPOS OY:STÄ

Taaleri Sijoitus Oy on tänään hankkinut omistukseensa 30 prosentin osuuden Sepos Oy:stä, joka on erikoistunut aktiiviseen elämäntapaan liittyvään liiketoimintaan, suurimpana liiketoimialueena kiinteistöhankkeet. Taaleri ja Sepos ovat tehneet kiinteistökehitysyhteistyötä jo aiemmin ja osakkuus vahvistaa tätä yhteistyötä entisestään.

Taaleri panostaa strategiansa mukaisesti kiinteistöliiketoimintaan ja Sepos Oy:n osakkuus tukee tätä tavoitetta. Sepos keskittyy kiinteistöhankekehitykseen ja erityisesti monitoimiareenan sisältäviin hybridikonsepteihin mm. Helsingissä, Turussa, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä, sekä valikoituihin kohteisiin muualla Euroopassa ja asuinkiinteistö- ja vapaa-ajanasuntohankkeisiin kotimaassa.

”Yritysosto tuo Taalerille mahdollisuuden päästä mukaan jo olemassa oleviin ja uusiin mielenkiintoisiin kiinteistöhankkeisiin. Lisäksi hankekehitykset luovat uusia mahdollisuuksia Taalerin kiinteistörahastoille.”, Taalerin toimitusjohtaja Robin Lindahl sanoo. ”Olemme iloisia voidessamme olla mukana panostamassa erityisesti kotimaiseen kiinteistöliiketoimintaan.”, Lindahl jatkaa.

”Olemme oppineet tuntemaan Taalerin luotettavana ja osaavana yhteistyökumppanina. Osakkaana Taaleri tuo Sepokselle lisää voimavaroja ja erinomaista kiinteistörahoitusosaamista”, toteaa partner Ilkka Kilpimaa Sepos Oy:sta.

Lyhyesti Sepos Oy:stä:
Sepos Oy on Timo Everin ja Ilkka Kilpimaan vuonna 2014 perustama yritys, jonka toimialana on kiinteistökehitys ja sijoittaminen aktiivisen elämäntavan arvoketjussa toimiviin yrityksiin.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Robin Lindahl, toimitusjohtaja, Taaleri Oy, 050 595 9616, robin.lindahl@taaleri.com
Ilkka Kilpimaa, partner, Sepos Oy, 040 743 5223, ilkka.kilpimaa@sepos.fi

Taaleri lyhyesti
Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. 

Taalerilla oli kesäkuun 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 6,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 300. Taaleri Oyj:llä on noin 4 300 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:
www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi

www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä


Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

Liite

« Takaisin: Ajankohtaista

Seuraava
Taaleri Vuokrakoti-rahasto rakennuttaa 94 asunnon kohteen Helsinkiin