17.01.2022

Sami Hentilä on nimitetty Taalerin kiinteistöliiketoiminnan kiinteistökehitys- ja rakennuttamistoiminnasta vastaavaksi johtajaksi.

Hentilä siirtyy Taalerille kiinteistökehityshankkeisiin erikoistuneen kiinteistövarainhoitoyhtiö Rost Real Estate Oy:sta, jossa hän on toiminut osakkaana. Sitä ennen hän vastasi kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin kiinteistökehittämisestä ja rakennuttamisesta ja toimi mm. JLL:n Property Development Services -yksikön National Director -tehtävässä ja Procofin Oy:n toimitusjohtajana.

Hentilällä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen tehtävistä sekä vakuuttavat näytöt niin laajojen kiinteistökehityshankkeiden läpiviennistä kuin menestyksekkään kiinteistöliiketoiminnan luomisesta. Taalerilla Hentilän vastuulla ovat kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden johtaminen sekä kiinteistöliiketoiminnan uusien tuotteiden kehittäminen.

”Samilla tulee olemaan merkittävä rooli kiinteistöliiketoiminnan kasvustrategian edistämisessä ja tavoitteessamme olla johtava toimija vastuullisten ja vaikuttavien kiinteistösijoitustuotteiden kehittäjänä”, sanoo Taaleri Kiinteistöjen toimitusjohtaja Essi Sten.

Taalerin kiinteistöliiketoimintaan kuuluvat Taalerin kiinteistöpääomarahastot, mandaattipohjaisilla sopimuksilla hallinnoitavat kiinteistöportfoliot sekä Taalerin strategiset kiinteistöliiketoimintaa tukevat tasesijoitukset. Taalerilla on yli 10 henkilön kokenut kiinteistöorganisaatio, jonka ydinosaaminen kattaa rahaston koko elinkaaren alkuvaiheen investointitoiminnasta aina rahastosta irtautumiseen. Organisaatio hallinnoi tällä hetkellä 14 eri kiinteistörahastoa ja kiinteistöportfoliota sekä niissä olevaa noin 750 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta. Taalerin uusin rahasto, Taaleri Asuntorahasto VIII, keräsi menestyksekkäästi ensimmäisellä varainhankintakierroksella lähes 60 miljoonaa euroa ja käynnisti investointitoimintansa vuoden 2022 alussa.

Lisätietoja:
Essi Sten, toimitusjohtaja,
Taaleri Kiinteistöt,
040 746 2202

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen, bioteollisuuden ja infran liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,1 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin uusin asuntorahasto keräsi 58 miljoonaa euroa ensimmäisellä varainhankintakierroksella
Seuraava
Taalerin rahasto myy kymmenen päiväkotikiinteistöä norjalaiselle Kinlandille