10.10.2022

TAALERI KIINTEISTÖT     LEHDISTÖTIEDOTE          10.10.2022 KLO 8.45


Timo Metsälä Taalerin kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen toiminnoista vastaavaksi johtajaksi


Timo Metsälä on nimitetty Taalerin kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen toiminnoista vastaavaksi johtajaksi. Metsälä siirtyy Taalerille kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi Management Oy:stä, missä hän toimi kiinteistökehitysjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli pitkään konsulttiyritys WSP Finland Oy:ssä eri tehtävissä.

Metsälällä on noin 15 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistöjen suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä hankejohtamisesta. Taalerilla Metsälän vastuulla ovat Taalerin hallinnoimille kiinteistörahastoille ja -mandaateille tuotettavat kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen palvelut sekä liiketoiminnon ESG-johtaminen. Metsälä on nimitetty liiketoiminnan johtoryhmään, ja hän vastaa osaltaan myös liiketoiminnan ja sen uusien kiinteistösijoitustuotteiden kehittämisestä. Metsälä aloittaa tehtävässään 10.10.2022.

”Timolla on merkittävä rooli kiinteistöliiketoiminnan kasvustrategian toteuttamisessa ja tavoitteessamme olla johtava toimija vastuullisten ja vaikuttavien kiinteistösijoitustuotteiden tarjoajana. Olen innoissani, että saamme Timon kaltaisen vahvan hankekehityksen ja rakennuttamisen ammattilaisen mukaan kiinteistötiimiimme. Olemme olleet erittäin aktiivisia transaktiomarkkinassa ja uudiskohteiden investoinnit muodostavat merkittävän osan investointivolyymistamme, jolloin Timon osaaminen on erittäin vahva lisä sisäisiin resursseihimme”, sanoo Taaleri Kiinteistöjen toimitusjohtaja Essi Sten.

Taalerin kiinteistöliiketoimintaan kuuluvat Taalerin kiinteistöpääomarahastot, mandaattipohjaisilla sopimuksilla hallinnoitavat kiinteistöportfoliot sekä Taalerin strategiset kiinteistöliiketoimintaa tukevat tasesijoitukset. Taalerilla on yli 10 henkilön kokenut kiinteistöorganisaatio, jonka ydinosaaminen kattaa kiinteistörahastojen ja kiinteistösijoitusten koko elinkaaren aina hankinnasta irtautumiseen. Organisaatio hallinnoi tällä hetkellä 12:a eri kiinteistörahastoa ja -mandaattia sekä niissä olevaa yli 800 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta. Taalerin uusin rahasto, Taaleri Asuntorahasto VIII, on varainkeruuvaiheessa ja tehnyt aktiivisesti investointeja vuoden 2022 aikana.

Lisätietoja:
Essi Sten, toimitusjohtaja, Taaleri Kiinteistöt, 040 746 2202


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Yhdistämme toiminnassamme osaamisen, asiantuntemuksen, yritteliäisyyden ja vahvan merkityksellisyyden. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,4 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Vuokrakoti investoi kahteen rakennutettavaan vuokrakohteeseen Turussa – kohteisiin tulee yhteensä 116 energiatehokasta ja kohtuuhintaista asuntoa
Seuraava
Taaleri Kiinteistöt toteutti Aktia Toimitilakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle toimitilakohteen kaupan