08.09.2022

TAALERI KIINTEISTÖT                   LEHDISTÖTIEDOTE                        8.9.2022 KLO 9.00

Taaleri Kiinteistöt toteutti Aktia Toimitilakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle toimitilakohteen kaupan


Taalerin salkunhoidossa oleva Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt on toteuttanut toimitilakiinteistökaupan Seinäjoella.

Seinäjoen Kapernaumin alueella osoitteessa Tuottajantie 36 sijaitseva, vuonna 2016 rakennettu pienteollisuuskiinteistö on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella pesulakäyttöön vahvalle vuokralaiselle Provina Oy:lle. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 5 000 neliömetriä.

”Kohde on rahaston ensimmäinen sijoitus Seinäjoella ja erinomainen lisä rahaston kiinteissalkkuun. Kohteen sijainti ja sen ominaisuudet sekä toiminta kohteessa tukevat vahvasti rahaston strategiaa”, sanoo rahaston salkunhoitaja Jukka Sjösten.

Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt on kaikille avoin rahasto, joka sijoittaa suomalaisiin toimitilakiinteistöihin kuten toimistoihin, liikekiinteistöihin, varastokiinteistöihin ja muihin yritystoimintaan keskittyviin kiinteistöihin. Rahaston salkunhoito on ulkoistettu Taalerille, jossa 14 hengen asiantuntijatiimi hoitaa rahastoa. Rahaston nimettyinä salkunhoitajina toimivat Jukka Sjösten ja Salla Kalliola.


Lisätietoja:

Jukka Sjösten, salkunhoitaja, Taaleri Kiinteistöt, 050 352 4906, jukka.sjosten@taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Yhdistämme toiminnassamme osaamisen, asiantuntemuksen, yritteliäisyyden ja vahvan merkityksellisyyden. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,4 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com


Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt rahastoa hallinnoi Aktia Rahastoyhtiö Oy. Lisätietoa rahastosta sivuilta www.aktia.fi

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri toteutti Aktia Asunnot+ -erikoissijoitusrahastolle asuntokohteen kaupan Turussa
Seuraava
Taaleri Asuntorahasto VIII investoi kolmeen rakennutettavaan vuokrakohteeseen pääkaupunkiseudulla – kohteisiin tulee yhteensä 313 energiatehokasta asuntoa